Som du kanskje allerede vet, lever vi alle i dag i et samfunn der enhver oppgave ivaretas ved hjelp av teknologi og internett. Det betyr at elektroniske enheter og applikasjoner styrer verden. Selv om dette aspektet gir oss flere muligheter, kan de også gjøre ting vanskelig ved å utsette deg for en rekke teknologiske trusler som virus, skadelig programvare og hackere.

I tider som disse bør du investere i et passende antivirusprogram som Norton for å øke beskyttelsesnivået ditt. Denne applikasjonen vil være i stand til å beskytte informasjon, penger og data fra å bli stjålet eller hacket.

Som et resultat bør du huske på å lære mer om hvordan denne plattformen og dens funksjoner fungerer med hjelp fra Norton støtte team umiddelbart. En av hovedgrunnene til at du bør velge denne applikasjonen er at den har et praktisk og pålitelig brukergrensesnitt som du fritt kan tilpasse.

Er dette en av de første gangene du har prøvd å finne ut hvordan du laster ned og setter opp et effektivt antivirusprogram som Norton på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal begynne.

Det er imidlertid ingen grunn for deg til å gi opp. Det er fordi Norton tekniske støtte team kan lette problemene dine raskt. Alt du trenger å gjøre er å ringe, sende tekstmeldinger, e-post eller live chat med dem når du har tid.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan bruke for å deaktivere Norton Data Protector. De er:

  • Det første du må gjøre er å laste ned og åpne Norton applikasjonen på smarttelefonen eller den bærbare datamaskinen
  • Når hovedvinduet åpnes, trykker du på Innstillinger-flisen du kommer over
  • En liste over alternativer vil bli gitt til deg, velg Antivirus-fanen umiddelbart
  • Du finner et alternativ kalt Data Protector på neste side, trykk på det
  • Slå den av og lagre endringene før du går ut av vinduet

Ring Norton kundestøtte nummer hvis du har flere spørsmål eller bekymringer.

Opprinnelig kilde

Relatert artikkelHvordan fikser jeg feil 8504 i Norton 360?

Design a site like this with WordPress.com
Get started